Finalitzant el curs

Aquest mes de juny és una bogeria, s'acaben els cursos, es presenten tallers, es conclouen processos de treball individuals i de grup.

  • TEIÀ:
Aquest diumenge dia 10 juny ha estat l'últim dia del curs de Veu a Teià. He gaudit i après molt dels alumnes. Una experiència enriquidora i gratificant.



  • FIGUERES:
Separat en el temps, primer vaig donar un curs de veu pels joves de l'Aula de Teatre de Figueres i després pel grup d'adults. Aquest cap de setmana vaig trobar-me una noia que havia fet el curs d'adults a Figueres el mes passat. Va ser un intensiu de cap de setmana en el que la tècnica i l'expressió de la veu es van mostrar entrellaçadament per poder oferir eines per a l'expressió dels textos que ells treballen.


  • GIRONA:
Enllestint el curs de VEU i COS de tercer de graduat. Ahir, la darrera classe. Aquest últim mes fent el treball transversal conjuminant les matèries de veu, cos i interpretació. Ara són els alumnes que el dissabte vinent gaudiran i ens faran gaudir a nosaltres amb el seu taller d'interpretació.
Algunes imatges del curs:





Aquest cap de setmana passat vam presentar el taller de JOVES PLUS, Primeres imatges de Mart. Sortosament els joves tenen l'oportunitat de tornar-la a representar el 15 de juliol a Sant Feliu de Pallarols i el dia 1 de setembre al Pati de les Magnòlies de Girona. Són tretze joves i un músic que representen l'obra que l'Helena Tornero ha escrit amb una sensibilitat i talent molt especials.


  •  BARCELONA
Ara ja farà uns dos mesos que vaig acabar les classes de veu que donava a l'Escola de Doblatge de Barcelona. Eren classes pels alumnes de primer.Una experiència gratificant pel fet d'enfocar la tècnica i expressió de la veu a la pràctica del doblatge.

  • PARTICULARS A GIRONA I A BARCELONA
Les proves d'accés a escoles de teatre, els càstings que van sortint a alguns actors, la preparació pels tallers de final de curs,... comporten la necessitat de tenir a l'abast unes eines de treball i una organització per abarcar la feina amb ordre i seguretat. El cos, la veu, l'elocució, la creació d'un imaginari que sostenti les paraules, la capacitat de generar emocions a través d'un text escollit,... tots aquests aspectes són els que treballem conjuntament amb els alumnes.