No m'oblideu mai a Temporada Alta


Vam fer tres funcions de No m'oblideu mai a Temporada Alta 2018. I aquella mateixa setmana, coincidint amb el Dia Mundia de la Salut Mental vam fer tres funcions més: una organitzada pel Centre Jove de Salut i dues per la Udg. Durant les funcions i els col·loquis s'evidencia que el suïcidi juvenil és un tema molt dur però que per aquest motiu cal que en parlem, amb respecte i acompanyats d'especialistes. Cecília Borràs (presidenta de DSAS) deia en una entrevista: "Su prevención es posible gracias a una herramienta sencilla, barata y en mano de todos: la palabra."

Una espectadora va escriure sobre la nostra obra. "...I el dia que vaig assistir a la representació hi havia joves molt interessats en el tema i vaig intuir que s'hi sentien identificats. Potser alguna cosa no fem bé, potser masses? No els oblidem, donem-los veu com han fet els actors amb les seves mateixes paraules. Gràcies, moltes gràcies per aquest exercici de valentia, honestedat i saber fer en una època on importa més l'expulsió de la bilis que les causes que l'han produit, malauradament."



Pròximament estarem a Barcelona (Casa Elizalde 13 i 14 de desembre), Llagostera (3 de febrer), Igualada (23 de març) i Tarragona (29, 30 i 31 de març).

Aquí us deixo l'enllaç d'algunes crítiques per si en teniu interès: