Experiment radiofònic

assajant TKX, NO CONTESTA


TKX és  un exercici teatral a través d'un dels mitjans de comunicació més populars: la ràdio; un mitjà que ens permet jugar amb la veu, la tècnica, els records, l'actualitat, i en aquest cas, amb la posada en escena.
Ens permet ensenyar un tros d'història, una manera de fer ara oblidada. 
A partir del guió  radiofònic original de Narcís Jordi Aragó escrit  l'any 1958 i emès a  EAG 38 RADIO GERONA , inspirat en la novel·la de Jaques Rémy TKX no contesta ,hem construït aquest experiment eclèctic on s’hi barreja la manera de treballar dels actors i les actrius radiofònics d’èpoques passades amb la manera de reproduir els efectes de so utilitzant materials  de l’actualitat.
Però per sobre de tot, TKX és una gamberrada d’una colla de diferents professionals i aficionats al teatre de les comarques gironines que no poden tenir el cul quiet.


Direcció veu: Marta Montiel

Espai sonor: Kei Macias

Participen: Nani Castellsagué, Cristina Cervià, Mateu Ciurana, Marc Ciurana, Xavier Fàbrega, Elena Martinell, Quim Paredes, Pablo Paz, Mireia Peña, David Planas, Ricard Prat, Jep Sánchez, Jordi Subirà, Judith Torres, Meritxell Yanes.
Organitza: La Liquadora. 


 











Es podrà veure el 16 de febrer a La Planeta de Girona.