Bartiel Momberà al Festival de Poesia de Sant Cugat

L'Elies Barberà amb l'assessorament de dicció de la Marta Montiel, ha dirigit les activitats poètiques que complementen el Festival de Poesia de Sant Cugat amb els actors Marina Collado, Jordi Romero, Juana Sureda, Roser Ràfols i Joan Amargós.


  • Poesia a cau d’orella

"Si ja teniu ganes de poesia i no us podeu esperar, les Biblioteques ja tenim una proposta pel dilluns 22 d’octubre! Si veniu a la Biblioteca de Mira-sol Marta Pessarrodona, hi trobareu l’espectacle poètic i interactiu Poesia a cau d’orella creat i organitzat per l’Agrupació Bartiel Momberà.
Veniu i proposeu un poeta, un tema, un sentiment… i us diran versos a cau d’orella. Podreu gaudir d’aquest petit plaer el dilluns 22 i el dimecres 24 d’octubre, a les 18h. Bona poesia per a tohom!"

Jordi Romero dient uns versos  a...

Marina Collado compartint uns versos amb...

  •  La cabra damunt l'escala...

Dissabte 27 d'octubre a les12:00 h. a la Pl. Francesc Macià/Escultura Poesia: 'La cabra damunt l'escala, o més difícil encara, l'escala damunt la cabra i alhora i viceversa i les paraules damunt els sons, o més difícil encara...'. A càrrec de l’Agrupació Bartiel Momberà.

Clica aquí per a més informació.