CURSOS
Tècnica de la veu
Expressió Oral
Cos i veu.
Interpretació

FORMATS:  classes individuals, cursos anuals a escoles, intensius, assessoraments.  
ADREÇATS A: actors professionals, companyies amateurs, periodistes, polítics, guies, mestres, etc.

La seva passió pel teatre fa que es llicenciï en Art Dramàtic a l'Institut del Teatre de Barcelona i conegui la professora Coralina Colom. Aquesta coneixença amplia el seu horitzó. S'especialitza en tècnica i expressió de la veu des que va acabar la carrera (2006) i ho complementa amb altres estudis: Màster en Rehabilitació de la Veu (Escola de Patologia del Llenguatge), Tècniques corporals (Tècnica Alexander, Feldenkrais, Antigimnàstica de Thérèse Bertherat, Eutonia, Pilates), dansa, interpretació davant la càmara, doblatge, etc. Combina l'experiència d'actriu amb l'ensenyament de la veu de manera que constantment posa en pràctica el que ensenya. Dóna classes a actors, dobladors, comerciants, locutors, empresaris, polítics, són moltes les feines que es poden beneficiar de les eines actorals de la tècnica i l'expressió de la veu.


QUÈ DIUEN ELS ALUMNES?

"M’has fet aprendre a estimar la veu, a veure que és un instrument tant important com el cos i que per això ens l’hem de cuidar, tenir paciència i treballar, treballar i treballar, que aquest és un altre atribut amb el que em quedaré sempre de les teves classes. He après a valorar que els resultats es veuen dia a dia, i per petits que siguin ja són passos importants. Que la veu ens defineix, però també hem d’aprendre a jugar-hi i amb constància les coses s’aconsegueixen."

"Ha sido un placer poder compartir camino contigo este curso. Has sido más que una profesora. Es sinceramente admirable ver como respetas y amas esta profesión."

"... en canvi sé que tinc molts recursos que puc utilitzar de veu i de cos i  ja ho començo a fer treballant-ho amb la meva companyia. I sobretot aquest any el meu jo s'ha reconciliat amb el meu cos patós i sóc conscient que em queda un gran treball per fer però no puc evitar somriure quan em trobo anant amb bicicleta sense mans i saber que no és pas per art de màgia; Quan a cant tradicional el profe em diu et falta cos a la veu i penso en el que ens dius (que si la pelvis, el centre, l'esquena, les cavitats, l'espai...) i de sobte surt millor i ell es pregunta com m'ho he fet, i pel meu cervellet em veig pican-te l'ullet. I que si hagués de tornar a fer classe amb tu hi tornaria."

"Quería decirte que agradezco y valoro muchísimo lo que he conseguido en clases guiada por tu sutil y atinada forma de llevarnos a esos lugares donde no sabíamos que existía la voz!"

 "He fet més d'un "click". Em refereixo al fet que he interioritzat eines que em serviran per trobar, treballar i sentir-me còmode amb el meu so fonamental! M'has fet veure que és feina d'artesana...i això fa que per a mi el treball amb la veu sigui realment interessant i inspirador! He descobert un nou món on no creia trobar-lo. Ara, només cal que segueixi treballant i apliqui tot el que m'has ensenyat a descobrir en la quotidianitat! Et tindré present, moltes gràcies!"

"No he vist persona més delicada i més carinyosa alhora de tractar a les persones. Ets una profe 10, t'ho dic tal i com ho sento"